PHOENIX PROGRAM ZA UPRAVNIKE

PHOENIX program za upravnike

 

Desetogodišnje iskustvo upravnika zgrada u Sloveniji je doprinelo da program PHOENIX za upravljanje bude potpuno spreman za korišćenje na srpskom tržištu.

On potpuno prilagodjen srpskim knjigovodsvenim propisima pa ako upravnik želi može u poslovnom programu voditi kompetno knigovodstvo ili veoma lako pripremiti sva dokumenta za knjiženje svom knjigovodji.

Naime sva dokumenta,računi,predračuni,obračuni se unose skeniranjem a to je moguće i slikom sa mobilnog telefona što je veoma jednostavno i brzo.

Na taj način svi podaci i obračuni vezani za upravljanje biće veoma ažurni a periodični ili godišnji bilans će se otštamapiti samo jednim klikom na dugme.

Sam upravnik može kreirati izgled računa i uplatnice tako da bi svi  korisnici dobili deo obračuna – uplatnicu za uplatu u banci ili pošti.

Ovo je samo mali deo mogućnosti koji program za upravnike PHOENIX pruža profesionalnim upravnicima  koji upravljaju zgradama i poslovnim jedinicama,vrše usluge popravki i održavanja tih zgrada.

Ovaj program je dostupan svim profesionalnim upravnicima na testiranje dok ne poćnu obavljati i naplaćivati svoju delatnost.