NOVI UPRAVNICI KORISTE PROGRAM PHOENIX

PROGRAM ZA UPRAVNIKE I ONE KOJI UPRAVLJAJU ZGRADAMA,GARAZAMA,LOKALIMA I DRUGIM OBJEKTIMA
Uvek je usklađen sa važećim Zakonom, što Vam omogućava sigurno i bezbrižno poslovanje. Tim koji je stvorio program konstantno ga unapređuje i usavršava.
Program je prilagodljiv, daje Vam mogućnost da proširite meni i prilagodite ga svojim potrebama. Računovodstveni softverski paket je povezan sa finansijskim modulima i omogućena je evidencija svih aspekata poslovanja sa detaljnim izveštajima.
Pristup programu za upravljanje zgradama online je jednostavan. Potreban Vam je samo web pretraživač, takođe je prilagođen i za upotrebu off-road. Sve ovo navedeno Vam omogućava da obavljate posao kada želite i odakle želite. Omogućen je pristup sa bilo kog uređaja od računara do telefona.
Phoenix program za upravljanje zgradama ne morate da kupujete. Funkcioniše po principu mesečnog zakupa, a cena zavisi od broja jedinica kojima upravljate. Nećete imati nikakve troškove dok ne počnete da zarađujete. Potpuno je besplatno korišćenje programa, dok ne počnete da naplaćujete izdate fakture. U svakom momentu tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju za rešavanje problema ili nedoumica.
Savremenom Upravniku zgrade je neophodan program da bi obavljao posao.Mi Vam nudimo Phoenix prigram za upravljanje, jednostavan, efikasan, bezbedan, praktičan, savremen program.
Uverite se i sami i zakažite prezentaciju.
Milan Milosavljevic
PHOENIX SOLUTION
www.upravljanje.rs
email: milan@upravljanje.rs
mob: 065-22-44-901
tel: 011-41-20-330